Hlavní navigace

Názor k článku SkrzNaSkrz: www.ZIVE.cz od Kremik - Zdravím všechny a pana Havelku, vždycky jsem si myslel,...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 5. 2001 21:22

    Kremik (neregistrovaný)
    Zdravím všechny a pana Havelku,
    vždycky jsem si myslel, že právě uživatelé a tvůrci stránek jako já - tedy používající Netscape, jsou Ti, kteří musí "svůj" prohlížeč propagovat. Ale tady vidím, že zabedněnost Exploreráků nemá konce.
    Proč optimalizovat pro Netscape?
    Netscape (a jemu blízké) podporuje plně standard HTML. Proto když stránky zoptimalizujete pod Netscape, tak až na malé detaily běhají pod všemi prohlížeči.
    Pokud budete optimalizovat pro Explorer a používat "divoké" HTML značky, psát ledabyle kód (nedokončovat kontajnery, nepsat uvozovky, nezavírat značky, ...) tak vám i přesto explorer tyto stránky zobrazí. (vidím jak vám zazářili oči pane Havelka - ale to není PLUS ale minus). Takže příště to napíšete stejně a přihodíte do kola další paskvil a další a další. Produkt bude pod explorerem vesele běhat.
    Tím se ale začne Vaše (v příspěvcích uváděná) dálnice dost zhoršovat - protože to nebude dálnice, ale zmetek a nakonci bude zobrazitelný jen explorerem 20.0 (dálnice pro MS-Kolo).
    Jde o to, že pokud budeme pokračovat cestou M$, tak nás čeká konec kvalitního webu a nejen webu ale i počítačů vůbec.

    A ješte tedy k Živě - Netscape 6 stránky ani nezobrazí, ale nervově se z nich zhroutí. Což je na jednu stranu taky řešení, protože kdo by se na to díval ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).