Hlavní navigace

Slovenská vláda chce levnější Internet

14. 1. 2002
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Slovenský ministr dopravy Jozef Macejko zaslal šéfovi Slovenských telekomunikácií Ladislavu Mikušovi dopis, kde jej vyzývá ke snížení cen za připojení na Internet. Témuž tématu se bude na schůzce s firemními představiteli věnovat i premiér Mikoláš Dzurinda: „Budeme jednat o úpravě internetových tarifů tak, aby se používání internetových služeb mohlo nadále úspěšně rozvíjet.“ Ceny za připojení na Internet na Slovensku nejsou regulovány státem, jejich výši proto tamní telekomunikační úřad nemůže…

Slovenský ministr dopravy Jozef Macejko zaslal šéfovi Slovenských telekomunikácií Ladislavu Mikušovi dopis, kde jej vyzývá ke snížení cen za připojení na Internet. Témuž tématu se bude na schůzce s firemními představiteli věnovat i premiér Mikoláš Dzurinda: „Budeme jednat o úpravě internetových tarifů tak, aby se používání internetových služeb mohlo nadále úspěšně rozvíjet.“ Ceny za připojení na Internet na Slovensku nejsou regulovány státem, jejich výši proto tamní telekomunikační úřad nemůže ovlivňovat. (SME)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).