Hlavní navigace

Slunečnice.cz: Lednovým skokanem je WinZip

7. 2. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nejstahovanějším programem z databáze serveru Slunečnice.cz se v lednu stal opět P2P klient BitComet. Druhé místo mezi programy zahraničního původu patří PDF prohlížeči Adobe Reader a pomyslnou bronzovou medaili si odnáší DVD Shrink, nástroj na kopírování chráněných filmových DVD nosičů. Mezi českými tituly si nejlépe vedl balíček kodeků Codec Pack All in 1, antivirový program Avast a na třetí příčce skončila Sbírka maturitních otázek.

Nejstahovanějším programem z databáze serveru Slunečnice.cz se v lednu stal opět P2P klient BitComet. Druhé místo mezi programy zahraničního původu patří PDF prohlížeči Adobe Reader a pomyslnou bronzovou medaili si odnáší DVD Shrink, nástroj na kopírování chráněných filmových DVD nosičů.

Mezi českými tituly si nejlépe vedl balíček kodeků Codec Pack All in 1, antivirový program Avast a na třetí příčce skončila Sbírka maturitních otázek.

V lednu zabodoval vypalovací balík Nero, který skončil na sedmé příčce. Archivační program WinZIP se posunul na místo osmé a stal se tak skokanem měsíce ledna. Konkurenční WinRAR naopak spadl z 8. příčky na 12. místo. Pohoršila si i pomůcka Obaly na CD, která se z 13. místa posunula až na 29. místo. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).