Hlavní navigace

Názor k článku Služby GoodData se nesmí srovnávat, jinak hrozí soud od Jiří Donát - Jak píši i na našich stránkách, projekt jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 10. 2011 22:32

    Jiří Donát

    Jak píši i na našich stránkách, projekt jsem založil se svými studenty předmětu Transformace podnikání v době SaaS, který letos v letním semestru probíhal na VŠE a FIT ČVUT. A pokud jde o Jirku Bergera, někdo nám musel udělat technické řešení portálu. Původně jsem se zkoušel domluvit s jedním studentem z FIT ČVUT, ale ten na to nakonec neměl čas. Škoda, bylo by to ještě více studentské :-).
    Portál jsme připravili přes léto a myslím si, že je v tom hodně práce. Zkuste napsat několik desítek článků během dvou měsíců v angličtině a v kvalitě, kterou můžete pustit.
    Sporu s GoodData mě mrzí, ale neměli jsme bohužel moc na výběr - ustoupit Romanu Staňkovi a smazat články o GoodData by znamenalo v podstatě zničit celou jednu sekci, a tím začít ničit celou strukturu portálu. Na to mi bylo práce kluků líto.
    Snad to bylo aspoň k něčemu dobré. Dnes si náš portál prohlédlo pár nových lidí a některým z nich se snad bude líbit. To je motivující i pro nás. Zavazuje nás to k tomu, být ještě lepší.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).