Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Smlouvejte v eShopu o cenu od Josef Šumfrle - To je jen další trik, jak programátor vytahá...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 15. 5. 2001 15:47

    Josef Šumfrle (neregistrovaný)
    To je jen další trik, jak programátor vytahá prachy ze svého klienta a nic z toho. Resp. spíš odhaduji, že kvůli své nápadité hrabivosti programátor rychleji pošle projekt e-shopu kvůli vyšším nákladům ke dnu. E-Shop byl je a bude katalogový prodej a žádná personalizace mu nepomůže.

    Btw: Celý je to divný. Prážák by nikdy neřekl: "Já su z Prahy" Celý je to móóc divný....
  • 15. 5. 2001 20:47

    Martin Kopta (neregistrovaný)

    Máte pravdu, obvykle říkám: ›Já su s Prahe,‹ ale do novin jsem to chtěl napsat spisovně.

    A s tim taháním peněz… Nemusíte nic programovat, můžete si to prostě jen pronajmout, záruka vrácení peněz tam je. A pokud jde o to, kdo u toho bude sedět, tak to se dá dělat stejně jako v případě odborníků, kteří jsou neustále přítomní v serverovně nejmenovaného ISP :-)) Prostě, pokud máte ochotného černého šerifa.

  • 16. 5. 2001 17:15

    Josef Šumfrle (neregistrovaný)
    No S Váma to bude těžké. Brňák jak poleno by nikdy nenapsal Já su z Prahe. To co jste napsal je jakési větné mix Brňáka a Hanáka, který ale nepoužije ani Brňák, ale ani Hanák. Pokud máte zájem, mohu Vám dát pár soukromých hodin brněnskýho hantecu. Snad jste ještě vzdělávatelný a něco se z Vás podaří udělat :-))
  • 19. 5. 2001 22:41

    Martin Kopta (neregistrovaný)
    Pane Šumfrle, já su(m) s Prahe a každej Kolíňák vám potvrdí, že Pražáce takhle važně mluví. Pusťte si televizi (jedno jakou, ty celostátní vysílají s Prahe), uvidíte, že ta blonďatá moderátorka nočních zpráv na ČT1 skutečně mluví, jak jsem to zapsal.

    Může to být nepoříjemné, když vidíte stažené <> přepsané jako <>, ale my Pražáce skutečně moc ústa při mluvení neotvíráme. Nádherně to zosobnila Taťána Vilhelmová v Indiánském létu Saši Gedeona.

    Ale možná se mýlím, zkoušku z fonetiky mám za tři (kromě jiného, že odmítám mluvit při zkouškách jinak než svou mateřštinou --- jsem diskriminovaný jako menšina :-).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).