Hlavní navigace

Názor k článku Software české firmy exceluje ve zbrojním programu od MartinezZ - Nemyslím to zle, děkuji za článek, jen je...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 6. 12. 2011 8:18

    MartinezZ (neregistrovaný)

    Nemyslím to zle, děkuji za článek, jen je tu taková drobnost, kdy je ve výsledku článek úplně o ničem, protože všechno, co by mělo trochu větší smysl sdělit čtenářům a ukojit jejich zvědavost, bylo vypuštěno nebo lehce pozměněno, aby se náhodou něco nepropagovalo a neprozradila jména. Spíš mi to přijde jako nástřel článku pro oko šéfredaktora pro schválení a následné dodělání a dopsání.

    Společnost A dělá pro zemi B software C, prostřednictvím dalšího software D, E a F a OS G. Je vidět, že pan ředitel H, ze společnosti A ještě žije tím, čím začínal, a tak se nám rozpovídal o vývoji a sdělil nám velice zajímavé poznatky a postřehy z vývoje, které vám ale sdělit nemůžeme, jelikož bychom prozradili název společnosti A (čímžto vyvstává otázka, proč se tedy vůbec článek píše, když se nesmí nic napsat) a veškeré bližší informace, které by už konečně někoho i zajímaly. Ale tím, že jsme vlastně nic nenapsali, jsme čtenáře mimoděk upozornili na skutečnost, že i on má zranitelné city. Čtenáři děkují a večer se podívají na zprávy, kolik "ahmadineřádů" padlo v hrdinském souboji muž vs. bezpilotní naváděný letoun. "Po 150 metrech zahněte vpravo."

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).