Hlavní navigace

Názor k článku Software české firmy exceluje ve zbrojním programu od . - Vidíte, dal jste si práci, mnohokrát jej četl...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 12. 2011 13:49

    . (neregistrovaný)

    Vidíte, dal jste si práci, mnohokrát jej četl a stejně nepochopil. Buď píšu já nesrozumitelně a nebo vy na to prostě nemáte. Nic mezi tím.

    Opravdu mě začíná unavovat, že pořád chcete vše, jak malé dítě, vysvětlovat. Takže zkusím to nejjednodušeji, jak to dovedu, snad to pochopíte:

    1) Na skutečně odborný článek (kterých na Lupě vychází bohužel už jen pár měsíčně) k tématu opravdu znalosti nemám, proto sem nepíšu.

    2) Povrchní, nepřesné, zkreslené či nesmyslné články, jaké zde píší pánové Macich, Bednář nebo Dočekal, bych samozřejmě zvládl, ale nemám žaludek na to, abych s něčím takovým obtěžoval ostatní. Já si potřebuji sám sebe vážit.

    3) Říkává se "nemusím být kuchař na to, abych poznal, že je jídlo přesolené". Proto si mohu bez obav dovolit vyjádřit se i tématu, o kterém stoprocentní povědomí nemám, a přesto tam objevit slabá místa.

    4) Pokud vás to zajímá a i přes usilovnou snahu o pochopení jste nepřišel na to, proč jsem se zde v diskuzi vyjádřil, tak proto, že tento rádobyvtipný článek je akorát důkazem toho, že p. Zandl diskuzi pod elektrokolem nepochopil (nebo - a řekl bych, že je to pravděpodobnější - se cítil dotčen) a nemohl se udržet tento článek nenapsat. A co se mi něm nelíbilo a proč viz výše, nebudu se opakovat.

    5) Link na své články sem skutečně dávat nebudu a už tuplem ne proto, aby vy jste něco posuzoval. Osobně si myslím, že jste nějaké moje články četl, ale co si o nich myslíte je mi tak srdečně jedno, jak jen může být. Učit se máte primárně ve škole, ne z mých článků.

    Sbohem.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).