Hlavní navigace

Soutěž o nejlepší skin nové home page Seznamu zná vítěze

25. 9. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Šéf portálu Seznam Ivo Lukačovič na svém blogu vyhlásil výsledky webdesignerské soutěže o nejlepší skin nové home page portálu. Uživatelé si nejčastěji vybírali skin Nebe nad hlavou (celkem 15.364×) a dále pak Graffiti Theme (11.613×) a Voříšek (7.812×). Retro skin, který designově vrací Seznam několik let zpět, skončil na čtvrtém místě (nastaven 4.746×). Registrovaní uživatelé si mohou skin home page Seznamu změnit na adrese na adrese www.seznam.cz/zmena-vzhledu. (ILBlog – Ivo Lukačovič)

Šéf portálu Seznam Ivo Lukačovič na svém blogu vyhlásil výsledky webdesignerské soutěže o nejlepší skin nové home page portálu. Uživatelé si nejčastěji vybírali skin Nebe nad hlavou (celkem 15.364×) a dále pak Graffiti Theme (11.613×) a Voříšek (7.812×). Retro skin, který designově vrací Seznam několik let zpět, skončil na čtvrtém místě (nastaven 4.746×). Registrovaní uživatelé si mohou skin home page Seznamu změnit na adrese na adrese www.seznam.cz/zme­na-vzhledu. (ILBlog – Ivo Lukačovič)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).