Hlavní navigace

Spam už používá jenom muj fotr

4. 8. 2004
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kolik stahujete spamu? Já denně desítky. Ale nevím to určitě, protože ho za mě třídí Thunderbird a já jen jednou za čas projdu složku s odvrženými dopisy, abych ji smazal dřív, než se smaže sama. Chtěný email do ní ještě neproklouzl, opačně se to stává výjimečně. I tak je ale spam otravný – nyní především pro ISP. Tématu spamu se v Komentáři z Letné lehkým perem věnuje Riki Fridrich z Et Netery: Řekněme si to otevřeně: Pokud to takhle půjde dál, po mailu už za chvíli neštěkne ani pes. Například…

Kolik stahujete spamu? Já denně desítky. Ale nevím to určitě, protože ho za mě třídí Thunderbird a já jen jednou za čas projdu složku s odvrženými dopisy, abych ji smazal dřív, než se smaže sama. Chtěný email do ní ještě neproklouzl, opačně se to stává výjimečně. I tak je ale spam otravný – nyní především pro ISP. Tématu spamu se v Komentáři z Letné lehkým perem věnuje Riki Fridrich z Et Netery: Řekněme si to otevřeně: Pokud to takhle půjde dál, po mailu už za chvíli neštěkne ani pes. Například generace současných teenagerů už po něm neštěká teď. Místo toho se používají IM anebo SMSky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).