Hlavní navigace

Špičky digitálního marketingu vystoupí už za týden na WebTop100

4. 11. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Přednášky, diskusní panely, duely a workshopy. 14. ročník odborné konference přivítá nejen představitele velkých českých firem, ale také světové giganty.

Celodenní odborná konference WebTop100 si klade za cíl inspirovat, vzdělávat a propojovat zajímavé lidi v oblasti digitálního marketingu. Nabídne vám množství unikátních případových studií, užitečných analýz chování návštěvníků, nových nápadů pro vaši praxi i možnost navázání nových kontaktů s profesionály z vašeho oboru.

Nepropásněte trojici zahraničních řečníků, kteří se s vámi podělí o své know-how a nabídnou zajímavý vhled do zákulisí vlastních profesních zkušeností.

Gerry McGovern

Největším lákadlem letošního ročníku konference WebTop100 je zcela jistě keynote speaker Gerry McGovern. Podle deníku The Irish Times je jedním z pěti vizionářů, kteří mají velký vliv na celkový vývoj webu. Mezi jeho klienty patří velké obchodní společnosti jako Microsoft nebo IBM. Napsal pět knih o tom, jak web zvyšuje sílu zákazníků. Ve své prezentaci vám prozradí, jak identifikovat, co je nejdůležitější pro vaše online zákazníky, a jak přizpůsobit digitální prostředí tomu, aby zákazníci mohli snadno a efektivně dělat to, co chtějí.

Jerome Jossin

Další zajímavou osobností z oblasti digitálního prostředí, která na konferenci WebTop100 vystoupí, je Jerome Jossin. Už bezmála 10 let působí ve společnosti Google, kde má nyní na starosti uvádění produktů Google Audience na trh v oblastech EMEA. Ve své prezentaci se zaměří na segmentaci a look-a-like publika i pokročilé retargetingové strategie. Nenechte si ujít příležitost setkat se se zástupcem jednoho z největších internetových gigantů světa.

Christoph Jourdan

Ve světě marketingu a digitální reklamy má za cíl propojovat klíčové ukazatele výkonnosti s příběhy značek. Christoph Jourdan, Solution Consultant Central EMEA, bude na konferenci WebTop100 zastupovat společnost Adobe. Podívá se s vámi na to, jak může DMP (Data Management Platform) změnit váš byznys. Nabízí v sobě nějaké výhody, a proč je důležité znát své publikum?

BRAND24

Konferenci WebTop100 pořádá konzultační agentura Dobrý web, už příští středu 11. listopadu od 9 hodin v kongresovém centru U Hájků v Praze 1.

Generálním partnerem konference je společnost Forpsi, hlavním partnerem společnost Trask solutions, partnery jsou společnosti Gemius, Google a XQueue GmbH. Mediálně akci podporují E15.cz, Lupa.cz, Marketing Journal, Podnikatel.cz, Tyinternety.cz a Živě.cz. Produktovými partnery jsou společnosti POF GROUP S.R.O., Shutterstock a STRV. Produkčně akci zajišťuje Internet Info.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).