Hlavní navigace

Spolupracujte na novele zákona o telekomunikacích

28. 11. 2001
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Náměstkyně ministra dopravy a spojů Marcela Gürlichová vyzvala odbornou veřejnost ke spolupraci při přípravě novely telekomunikačního zákona. „Předpokládáme, že i naše veřejnost má zájem na posílení konkurenčního prostředí na českém telekomunikačním trhu. Považujeme za účelné, aby do zmíněné novely byly zahrnuty takové úpravy, kterými budou implementovány zejména ty právní normy, jež v EU nabyly platnosti po datu, které bylo rozhodující pro uzávěrku návrhu zákona o telekomunikacích a dále…

Náměstkyně ministra dopravy a spojů Marcela Gürlichová vyzvala odbornou veřejnost ke spolupraci při přípravě novely telekomunikačního zákona. „Předpokládáme, že i naše veřejnost má zájem na posílení konkurenčního prostředí na českém telekomunikačním trhu. Považujeme za účelné, aby do zmíněné novely byly zahrnuty takové úpravy, kterými budou implementovány zejména ty právní normy, jež v EU nabyly platnosti po datu, které bylo rozhodující pro uzávěrku návrhu zákona o telekomunikacích a dále důležité úpravy prokonkurenčního charakteru.“ (Tlf)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).