Hlavní navigace

Stáhněte si zdarma publikaci o vývoji open source softwaru z Edice CZ.NIC

10. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Sdružení CZ.NIC vydalo knihu s názvem Tvorba open source software od Karla Fogela, vývojáře a „advokáta svobodného softwaru“. Publikace se věnuje vzniku open source programu a jeho přerodu do úspěšného softwaru s rozsáhlou komunitou uživatelů a dalších vývojářů. Popisuje jednotlivé části managementu vývoje open source softwaru jako je komunikace s uživateli nebo správa zdrojového kódu, ale dotýká se také licenčních a právních aspektů těchto programů. Knihu je možné stáhnout zdarma na stránkách…

Sdružení CZ.NIC vydalo knihu s názvem Tvorba open source software od Karla Fogela, vývojáře a „advokáta svobodného softwaru“. Publikace se věnuje vzniku open source programu a jeho přerodu do úspěšného softwaru s rozsáhlou komunitou uživatelů a dalších vývojářů.

Popisuje jednotlivé části managementu vývoje open source softwaru jako je komunikace s uživateli nebo správa zdrojového kódu, ale dotýká se také licenčních a právních aspektů těchto programů. Knihu je možné stáhnout zdarma na stránkách http://knihy.nic.cz nebo si objednat její tištěnou verzi. Její plná cena je 299 korun, při objednání přes IPv6 ji zájemce získá o 50 korun levněji.

Zdroj: CZ.NIC

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Internetové novinařině se věnuje od roku 2005, kdy začal jako redaktor pracovat pro vydavatelství Internet Info.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).