Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Stalo se: o eurotarify je zájem! od anonym - ... požádat o převedení nebo si počkat. Protože...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 9. 2007 11:19

    anonymní
    ... požádat o převedení nebo si počkat. Protože zlá EK to nařídila zrovna na dovolené, kdy se na roamingu dá trhnout nějaká koruna navíc (zejména od těch, se se neorientují), tak třeba Errortel (dnes Kyslík) na konci července rozeslal zprávu, že: "Od 30. září všechny převede, nebo když to tedy musí být můžete si zažádat (po 1. 8.) a oni se přetrhnou, aby to tak Vám to zhruba za měsíc začali účtovat po novém.

    Já třeba požádal a dosud čekám, ale rozdíl stejně skoro veškerý žádný. Takže, kdo se nechystal zrovna v září na cesty po EU, tak nemělo cenu se nijak angažovat.

    Ale vydat zprávu, že to lidé nechtějí a volí raději ty trhem vydupané nabídky... To zní jako plus bod pro operátora ajasná zpráva, že Brusel tomu vůbec nerozumí a lépe, když nebude do telekomunikací vůbec kecat.
  • 3. 9. 2007 11:43

    karel (neregistrovaný)
    Přesně tak, když se budu angažovat, tak si stejně nepomůžu.
    Aktivujou mi to laskavě měsíc po návratu.
    Tak to každý nechal plavat s tím, že to naběhne samo.
  • 3. 9. 2007 11:45

    karel (neregistrovaný)
    A ještě jedna věc. Není to tak dlouho, co operátoři naříkali, že lidi z ciziny nevolají. Samozřejmě už neřekli, proto že to bylo drahé, ale proto vymýšleli všelijaké special tarify.
  • 4. 9. 2007 9:42

    jarda (neregistrovaný)
    no, cele mi to pripada jako zbytecny humbuk - organy EU acpane v Bruselu a Strasburku jsou plne delegatu z clenskych zemi kteri predpokladam obcas volaji domu a to po cely rok (a spise obdobi zari - cerven). Proto EU nijak zvlast netlacilo aby se Eurotarify stihly pred prazdninami - zavadeni v jejich prubehu svedci o tom ze priority byly jinde.
    Takze ted mame eurotarify a pristi rok se muzou organy EU pochlubit tim jak snizuji vydaje, v tomhle pripade za telekomunikace. Skoda ze podobne razne nejsou v pripadech ktere maji opravdu vyznam - energeticka politika, dopravni politika apod... :-(
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).