Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Stalo se: U:fon jako regulační paradox od Michal P - Volání za paušál tu už je v podobě...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 9. 2008 9:44

    Michal P (neregistrovaný)
    Volání za paušál tu už je v podobě O2 Neon XXL který se dá pořídit od 2000kč (běžně 3900kč), což je ale pro většinu volajích mnoho.
    A třeba do pevných linek je díky nižším propojovacím poplatkům volat neomezeně od cca 500kč (z VoIP, Vodafone program na pevnou atd.)
    Jsem pro kombinaci obou variant, ať jsou tarify s minutovým účtováním i tarify s paušální platbou. Při snížení terminačních poplatků by mohly být za dostupnější ceny.
  • 24. 9. 2008 23:06

    Barbar (neregistrovaný)
    O2 NEON XXL se dá konce pořídit už za 1800Kč včetně DPH (stačí přejít se svým číslem k O2, pokud ho máte u jiného operátora).

    Každopádně do budoucna mají smysl jen tarify typu XL a XXL (neomzené volání vlastní síť + nějaké volné minuty jinam; XXL - neomezeně kamkoli)

    Jenom cena se bude snižovat. Stejně jako to bylo u internetu - když jsem v roce 96 říkal (v době dial-upu, kdy se za net platilo většinou jako za MEZIMESTSKY HOVOR), že jednou bude u nás doba, kdy zaplatíte x Kč a můžete surfovat neomezeně, tak mě měl každý za blázna... A dnes má toto připojení 99% lidí :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).