Hlavní navigace

Staňte se spolutvůrci programu konference WebTop100!

11. 8. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Znáte zajímavé internetové projekty, nebo jste sami jejich tvůrcem či provozovatelem? Pošlete tipy na zajímavé případové studie, které by si podle vašeho názoru zasloužily být prezentovány v rámci programu konference WebTop100. Tématem letošní konference bude Optimalizace obchodní výkonnosti webu a internetový marketing. Proto uvítáme doporučení případových studií spojených s tímto tématem. Vaše tipy a návrhy posílejte do 15. 9. na adresu ondrej.lachman@dobryweb.cz.

Znáte zajímavé internetové projekty, nebo jste sami jejich tvůrcem či provozovatelem? Pošlete tipy na zajímavé případové studie, které by si podle vašeho názoru zasloužily být prezentovány v rámci programu konference WebTop100. Tématem letošní konference bude Optimalizace obchodní výkonnosti webu a internetový marketing. Proto uvítáme doporučení případových studií spojených s tímto tématem. Vaše tipy a návrhy posílejte do 15. 9. na adresu ondrej.lachman@do­bryweb.cz.

Z došlých návrhů bude vybrány nejzajímavější projekty, jejichž autory přizveme, aby prezentovali své aktivity v rámci programu Konference WebTop100. Vybrané případové studie a člověk, který je doporučil, navíc získají účast na školení Dobrého webu dle vlastního výběru zdarma.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).