Hlavní navigace

Názor k článku Státní informační a (tele)komunikační politika I. od Cham@seznam.cz - V každém případě chválím počin MI ČR, kdy...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 10. 2003 18:30

    Cham@seznam.cz (neregistrovaný)
    V každém případě chválím počin MI ČR, kdy na svých stránkách tento dokument ministr Mlynář předložil k otevřené veřejné diskuzi. Tam je možné nejen předkládat připomínky, ale pracovníci ministerstva se s těmito připomínkami jsou schopni i rozumně vypořádat. Vím alespoň jaký je jejich názor a zda si za ním skutečně stojí.

    Bohužel dále také předpokládám, že pokud tam k mnou zaslané konkrétní připomínce uvidím reakci "vaše připomínka bude zapracována do finální podoby dokumentu", potom se domnívám, že se tak skutečně stane. Alespoň chvíli se můžu těšit a následně kvalifikovaně rozčilovat, pokud ji však ve vládním, nebo parlamentem schváleném dokumentu opět nenajdu, resp. bude někým kvalifikovanějším cílevědomě vypuštěna, ale budu alespoň vědět, proč se tak stalo.

    Nechápu však, proč tam zatím není návrh zákona o elektronických komunikacích, ale předpokládám, že je to pro jeho "prozatímní syrovost". Nějaká další učesanější verze tam doufám již bude.

    PS: Nechtěl bych být profesionální politik. :-)
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).