Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Šťoura: Mail server IOL přetížen? od Michal - Nechapu, jak nekdo muze obhajovat IOL. S tou...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 4. 2000 1:12

    Michal (neregistrovaný)
    Nechapu, jak nekdo muze obhajovat IOL. S tou ubohou a ke vsemu jeste placenou "kvalitou" pripojeni k IOL to jde posledni dobou od desiti k peti. Uz v prosinci jsem zacal pozorovat dost zretelnou pomalost, jak pri stahovani posty, tak pri "surfovani" netem - modem prestaval uplne reagovat. Kdyz to trvalo asi mesic, tak jsem poslal email (v polovine ledna) na techhelp - bylo me sdeleno, ze o tom problemu vedi a ze dokoncuji pripojeni paterni site - asi ho dokoncuji dodnes a jeste urcite dlouho budou.

    Tento stav se stale zhorsoval a trval az do poloviny unora, nez jsem mohl vyzkousel bezplatne pripojeni od nejmenovaneho ISP. Kdyz jsem se pripojil poprve, tak jsem se doslova lekl, jak bylo spojeni rychle - stranka nactena temer okamzite - stahnuti 100 emailu trva asi 5 minut (u IOL neco kolem 1 hodiny) - muj modem vytizeny az na 115% - s IOL nemozne. Druhy den jsem ihned zaslal zadost u zruseni uctu u IOL.

    I kdyby IOL zacal nabizet bezplatne pripojeni, tak se k nemu uz nikdy nepripojim, protoze jsem si zazil sve a uz mu proste neverim. Nejenze usetrim za pausal, ale taky na telefonnich poplatcich.
    Je to docela smutny, kdyz bezplatne pripojeni je o dost kvalitnejsi, nez placene, za ktere jsem mesicne platil nemale penize - jsem rad, ze uz nejsem zakaznikem IOL, ktery vlastni hnusny a vyderacsky monopolisticky Telecom - je me z nich zle, jak se snazi za kazdou cenu zpoplatnit jakoukoliv sluzbu - viz. detailni telefonni vypis a jeden radek za sedesat haku - takze pokud si zazadam o vypis, uz me nebude stat prvni impuls pripojeni k netu 2,60 ale "jen" 3,20 - krasna prace - ale tes se ty vyderacska kryso, az prijde konkurence! Pevnou linku pouzivam jen pro pristup na inet, protoze nemam zatim jinou moznost a telefonuji pouze z mobilu (Paegas - protoze Eurotel vlastni z 51% hadejte kdo.... Doufam jen, ze senatori vrati parlamentu telekomunikacni zakon, alespon by me presvedcili, ze je senat v necem uzitecny a opravdu potrebny.
  • 6. 5. 2004 20:04

    hej (neregistrovaný)
    tuytuyujyt8urjuuivhjiufgutu8yt7yjh9yh98yijih7uiu8ti
    hjujkogeu867yu8yuiiyiuthkghuifjhihujiyjjyiuiiyuiuiuihuuyiyihiyiuioy86hjuiygiu7tibjighuhoiujotihojioit98yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjhhhhhhhi666666678uhkngkjhu8785679uohi97898iuy9857o=5h86u7]ry
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).