Hlavní navigace

SugarSync s plnou podporou nových Windows 8.1 a řadou opravených chyb

23. 10. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Služba SugarSync se dočkala nové verze synchronizační utility s plnou podporou Windows 8.1 a optimalizovaným namapováním cloudového úložiště jako virtuálního disku. Došlo i na řadu oprav.

Utilita synchronizační cloudové služby SugarSync, která obecně patří k těm lépe hodnoceným, byla aktualizována. Na seznamu novinek figuruje například plná podpora Windows 8.1. Již dřívější verze sice pod Windows 8.1 fungovala, ale v ojedinělých případech měla problémy se stabilitou. Ty by nyní již měly být odstraněny. Ve Windows Store je nadále k dispozici dotyková aplikace.

Odstraněny byly také některé problémy se stabilitou, správou sdílení složek a jejich synchronizací projevující se napříč podporovanými systémy. Výrazně lépe by nyní mělo fungovat namapování cloudového úložiště jako virtuální diskové jednotky. Vývojáři se zaměřili například na problémy se ztrátou spojení s cloudem a rychlost procházení cloudového úložiště ze správce souborů.

Vylepšena byla správa přidělené diskové kvóty v cloudovém úložišti. Při definitivním odstraněním složek či souborů se uživatelům zobrazuje notifikace s informací, kolik místa si takto uvolnili pro potřebnější data. Pokud cloudový koš se smazanými soubory zabírá více než 10 % přidělené diskové kvóty, tak se v prostředí synchronizační utility zobrazuje upozornění.

BRAND24

Stávajícím uživatelům se aktualizace nabízí automaticky. Noví zájemci o službu SugarSync se mohou bezplatně registrovat. Zdarma získají úložiště o kapacitě 5 GB s kvalitní synchronizační utilitou, velmi dobrou mobilní aplikaci a možností přehrávat multimediální obsah a zobrazovat fotky z cloudového úložiště na chytré elektronice značky Samsung díky funkci AllShare Play. 

Více informací o službě SugarSync si můžete přečíst v našem letním článku SugarSync se dočkal řady novinek, odradit však mohou poměrně vysoké ceny, kde naleznete například podrobnosti o desktopové utilitě, mobilní aplikaci, webovém rozhraní, cenové nabídce a exkluzivních funkcích pro platící uživatele.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).