Hlavní navigace

Superkupon netbooky za polovinu nedodá, vrátí peníze

18. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Na slevovém serveru Superkupon.cz byla tento týden představena nabídka netbooku Acer se slevou 50%. Netbooků se prodalo 114 kusů, pak ale server nabídku stáhl a uživatelé začali spekulovat o tom, co se stane s jejich penězi. Provozovatel následně zrušil diskusi pod nabídkou i na Facebooku, Jan Uher, zástupce provozovatele k tomu uvedl „Diskuze se zvrhla v urážky a lži a opravdu byla značně nedůstojná a už vůbec se netýkala tématu. Tuto diskuzi vedlo pouze pár lidí. I z tohoto důvodu byla…

Na slevovém serveru Superkupon.cz byla tento týden představena nabídka netbooku Acer se slevou 50%. Netbooků se prodalo 114 kusů, pak ale server nabídku stáhl a uživatelé začali spekulovat o tom, co se stane s jejich penězi. Provozovatel následně zrušil diskusi pod nabídkou i na Facebooku, Jan Uher, zástupce provozovatele k tomu uvedl „Diskuze se zvrhla v urážky a lži a opravdu byla značně nedůstojná a už vůbec se netýkala tématu. Tuto diskuzi vedlo pouze pár lidí. I z tohoto důvodu byla diskuze stažena. Urážky na osoby s námi spjaty nenecháme na našem webu, psané uživateli pod "nickem – no name“. Jsme oprávnění mazat diskuze s vulgarismy, které by mohli poškodit naše jméno."

BRAND24

Situaci provozovatel vysvětluje: „Včera večer nás náš dodavatel, firma NATIO Solutions CZ s.r.o., (který není přímým dodavatelem netbooků, ale pouze zprostředkova­telem), varoval, že nemá k dodavateli dostatečnou důvěru, jelikož se ve firmě mění vedení. My jsme se rozhodli neriskovat, aby naši zákazníci nepřišli jak o peníze, tak aby jim nebyly doručeny netbooky, akci zrušit a všem vrátit jejich peníze. Hned zítra ráno začneme našim klientům, kteří již převedli peníze na náš účet, posílat jejich peníze zpět! Chtěli jsme jen našim zákazníkům nabídnout před Vánocemi tolik populární netbook za super cenu. Lidé věděli, že na dodání máme 14ti denní lhůtu a již před objednáním byla tato informace zveřejněna.“

Někteří zákazníci Superkuponu ovšem soudí, že šlo pouze o reklamní akci, jak přitáhnout pozornost k jednomu z řady dalších Groupon klonů a že ve skutečnosti žádné netbooky za poloviční cenu nebyly k dispozici. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor byl v letech 2008 – 2012 šéfredaktorem serveru Lupa.cz. Stál u zrodu řady projektů. Je spoluzakladatelem Energomonitoru, v CZ.NIC vedl projekt Turris. Je předsedou místní organizace Pirátské strany v Brandýse – Staré Boleslav.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).