Hlavní navigace

AKTUALIZOVÁNO: T-Mobile měl výpadek, příčinou byla chyba na ústředně

18. 10. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

AKTUALIZOVÁNO v 15:33: T-Mobile se odpoledne potýkal s technickými problémy ve své síti. Informace se kolem 15:00 začala šířit na sociálních sítích. Firmě se ale brzy podařilo potíže vyřešit. „Měli jsme přesně 26minutový výpadek, který se projevoval tím, že některé odchozí hovory nešlo uskutečnit. Příčinou byla SW chyba v ústřednách, teď už odstraněná, všechno běží, jak má,“ potvrdila Lupě mluvčí firmy Martina Kemrová.

AKTUALIZOVÁNO v 15:33: T-Mobile se odpoledne potýkal s technickými problémy ve své síti. Informace se kolem 15:00 začala šířit na sociálních sítích. Firmě se ale brzy podařilo potíže vyřešit.

„Měli jsme přesně 26minutový výpadek, který se projevoval tím, že některé odchozí hovory nešlo uskutečnit. Příčinou byla SW chyba v ústřednách, teď už odstraněná, všechno běží, jak má,“ potvrdila Lupě mluvčí firmy Martina Kemrová.

Střídavě byl nedostupný i web operátora, který zřejmě nezvládal nával uživatelů toužících po informacích.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Šéfredaktor Lupa.cz a externí spolupracovník Českého rozhlasu Plus. Dříve editor IHNED.cz, předtím Aktuálně.cz a Českého rozhlasu. Najdete mě na Twitteru nebo na LinkedIn

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).