Hlavní navigace

Názor k článku Tarifgate: proč se ČTÚ odzbrojuje sám? od tom - moc dekuji za reakci a za vysvetleni, proc...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 12. 2010 22:27

    tom (neregistrovaný)

    moc dekuji za reakci a za vysvetleni, proc jste uplne mimo realitu :)
    v podstate jste si odpovedel sam, akorat vubec netusite, ze melete jeden nesmysl za druhym....místo konkrétních reakcí odpovíte úplně zcestně a nebo totální nesmysl.

    Jak píšete, tak jste důchodce a žijete někde v noře (a vycházky do sámošky). Dle mého už to bude asi hodně dlouho že? Protože venku to chodí trošku jinak, než za doby, kdy to "šlo" všechno bez mobilů :)

    Reagovat na to, abych všem našim partnerům zřídil stejného VoIP je aprílovej žert a veřím, že jste ho řekl jenom v nějakém záchvatu :)) netuším, jaký je váš "vysněný" business, kde tohle lze zrealizovat, ale vážně mě to dost pobavilo. Ono když už bych měl třeba těch vašich "pár čísel" kam volám stále, tak bych snimi třeba komunikovat přes skype a tomu podobné, ale co čert nechtěl, tak tito obchodní partněři nesedí pouze za PC v kanclu jako vy, ale cestují i více než jenom do samoobsluhy. Dokonce si představte pane krakonoš, že ve velké většině mají tzv. handsfree a to "zakázané není" ;))
    Vlastně na konci postup píšete, že bychom si ke každému partnerovi dali svůj VoIP telefon (dáme mu třeba červenou barvu!!) a všude mu ve firmách vyhradí unikátní prostor a pokaždé kněmu bude běhat ten, s kým budem chtít hovořit (asistenktka nebo ředitel, to je fuk, že :))

    Jediná špetka možné pravdy je, že třeba Skype velmi dobře poslouží při komunikaci se zahraničními partnery. Problém je v tom, že například německého partnera nebudu nutit používat skype, který oni nepoužívají a nebudu si dělat ostudu...tak často snimi slovně nemluvíme.

    "Na mobil nevolám, protože to nemám zapotřebí a mobilní číslo na mne znají jen lidé, se kterými komunikuji."
    Po tehle vetě nechápu, že sem ještě píšete. Dáváte tu své volání za vzor, jak by to mohlo vypadat a přitom si neuvědomujete, že takto volají pouze vaši přátelé, které potkáváte ráno v supermarketu při hledání slev. V podstatě jsem s tím IT zakopaným někde v díře nebyl až tak daleko od pravdy :)

    "Není to tak dlouho, kdy mobily byly naprosto neznámé a svět přesto fungoval,"
    vážně? 15 let už je pane nějaká doba, takže si rozhrňte rolety a koukněte, jak to venku vypadá....

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).