Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Tele-zákon: Definitivní sbohem nadějím od Mr. Neutron - Zdá se, že v týhle zemi se obyčejnej...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 5. 2000 15:10

    Mr. Neutron (neregistrovaný)
    Zdá se, že v týhle zemi se obyčejnej smrtelník práva nedovolá. Svýho času jsme podepisovali petice a psali senátorům. To, že zákon senátem neprošel a vrátil se do posranecký sněmovny je jediný plus a tímto děkuji všem senátorům, kteří tento návrh zákona nepodpořili (dík za každej půlrok, že). Co to však bylo platné, když proti nám stojí ti nahoře a stejně si všechno přehlasujou, jak se jim to hodí. Pro mě z toho vyplívají 4 věci:

    1) Pan Ondřej Neff měl zřejmě pravdu, když v televizní diskuzi říkal řediteli STB Telecomu něco o hodných strýčkách v poslanecké sněmovně, kteří rádi prodloužení monopolu odhlasují. O peníze jde přece v první řadě.

    2) Senát je úplně na nic.

    3) Už vím, koho v příštích volbách určitě volit nebudu.

    4) První den po pádu monopolu (pokud se toho dožiju) přecházím k jinému operátorovi.

    ugh

  • 17. 5. 2000 16:25

    Mr. Pytlick (neregistrovaný)
    Nedovolas se a nedovolas.
    Body 1-3: yes. Ale ten 4? Jak myslis, ze to potom bude vypadat? Vzdyt se k tobe nikdo nedovola, a ty se nedovolas ke svym znamym, kteri budou u jineho operatora, natoz pak treba do jineho mesta, kde bude mit site stejne jenom CT. Dokud nebude fungovat aspon "call by call" tak se nedovolas nikam. Je to proste vsechno na h....
    Ale s tou petici to je celkem dobrej napad. Co treba petici na zruseni a zmenu toho blbyho zakona. Myslim, ze v teto zemi by se naslo urcite tak 80% dospelych, kteri by ji podepsali (vyjma zamestnancu CT). Po predani by pak poslanci urcite neco udelat museli. Snad jsou tady pro nas, a tak by meli respektovat zajmy svych volicu.
    A kdyz by to nezabralo, tak co treba petici, aby ti, co to odhlasovali odstoupili ?

    P.S.: Klidne bych neco podniknul v tomto smeru, ale nemam patricne prostredky (i financni) a vhodne kontakty.
  • 18. 5. 2000 8:27

    Dan Rejchrt (neregistrovaný)
    Petice v tomto state je na h....
    Co treba prinesla masivni kampan Internet proti monopolu ? - Akorat tarif I2000, ktery se od toho predesleho lisi snad jedinou podstatnou veci, moznosti celonarodniho cisla (a kdo na tom asi nejvice vydelal ?).
    Co se me tyce, pouzivam klasicky pevny telefon, jen k pripojeni na internet. Vetsina lidi,kterym volam ma mobil a tak me to prijde levneji, kdyz jim volam z mobilu...
  • 19. 5. 2000 12:24

    Dustin (neregistrovaný)
    Bod 4): nemáš pravdu: dovoláš se a ostatní se dovolají tobě i když budeš u jinýho operátora než u ČT-k tomu slouží propojovací dohoda. Budeš ale muset využívat jen jeho služeb , tj. když budeš mít stanici např. u Contactelu, tak nebudeš moct ,pro jednotlivý případy volání, si vytočením předvolby zvolit spojení skrze Aliatel (tj. za jeho sazby)
  • 19. 5. 2000 12:51

    Mr.Pytlick (neregistrovaný)
    Dík za osvětlení. Ale nejni mi jasný, jak to pak bude s placením. Kolik, komu a za co ? Asi bude trošku chaoz, ne?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).