Hlavní navigace

Telecom ex<span title="Zachraňte pandu!">pandu</span>je do sousedních zemí

3. 4. 2003
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Český Telecom (ČTc) začal loni v září budovat vlastní mezinárodní optickou síť s přístupovými body v sousedních státech. V únoru oficiálně zahájila činnost jeho dceřiná společnost Czech Telecom Slovakia, nyní ČTc založil v Rakousku společnost Czech Telecom Austria. „Chceme se zaměřit na místní i mezinárodní telekomunikační operátory, mobilní společnosti, poskytovatele Internetu i firemní klientelu s velkou potřebou mezinárodních hlasových i datových služeb,“ prohlásil viceprezident pro služby…

Český Telecom (ČTc) začal loni v září budovat vlastní mezinárodní optickou síť s přístupovými body v sousedních státech. V únoru oficiálně zahájila činnost jeho dceřiná společnost Czech Telecom Slovakia, nyní ČTc založil v Rakousku společnost Czech Telecom Austria. „Chceme se zaměřit na místní i mezinárodní telekomunikační operátory, mobilní společnosti, poskytovatele Internetu i firemní klientelu s velkou potřebou mezinárodních hlasových i datových služeb,“ prohlásil viceprezident pro služby velkoprodeje ČTc Pavel Jiroušek. Do konce roku hodlá ČTc otevřít zastoupení v Maďarsku, Německu a v Polsku. (DigiWeb)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).