Hlavní navigace

Telefónica O2 chystá změny v datových tarifech

6. 4. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Luis Antonio Malvido, generální ředitel společnosti Telefónica O2, v rozhovoru pro Hospodářské noviny naznačil změny v nabídce datových tarifů. Pracujeme na nových nabídkách a nových tarifech. Dnes nabízíme neomezený tarif typu ‚all you can eat‘, ale to se změní. Začneme nabízet limitovanou kapacitu za méně peněz a velkou kapacitu za velké peníze. Je třeba odpovědět na potřeby trhu, uvedl Luis Antonio Malvido. Hovořil i o datových technologiích. 3G síť Telefóniky O2 prý aktuálně pokrývá 26…

Luis Antonio Malvido, generální ředitel společnosti Telefónica O2, v rozhovoru pro Hospodářské noviny naznačil změny v nabídce datových tarifů. Pracujeme na nových nabídkách a nových tarifech. Dnes nabízíme neomezený tarif typu ‚all you can eat‘, ale to se změní. Začneme nabízet limitovanou kapacitu za méně peněz a velkou kapacitu za velké peníze. Je třeba odpovědět na potřeby trhu, uvedl Luis Antonio Malvido. Hovořil i o datových technologiích. 3G síť Telefóniky O2 prý aktuálně pokrývá 26 procent území. Operátor hodlá vylepšovat pokrytí EDGE, které chce mít do konce roku stoprocentní.

Luis Antonio Malvido hovořil také o rozpačitém přístupu českých zákazníků k video-on-demand službě Videotéka v rámci IPTV služby O2TV. Populární zatím příliš není, to je pravda. V tomto se od sebe jednotlivé trhy liší, protože třeba v USA či Británii je tato služba velmi oblíbená. V budoucnosti i tady určitě poroste, ale zatím je v Česku stále ještě nedoceněná. I proto není vhodná doba na to, abychom ji podporovali kampaní. Bude to chtít čas, během kterého se sníží i cena, uvedl pro Hospodářské noviny.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).