Hlavní navigace

Telefonica O2 od středy nabídne Internet z mobilu za paušál

7. 7. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Již od této středy začne společnost Telefonica O2 nabízet přístup na Internet z mobilního telefonu za paušální poplatek bez dalších plateb za objem stažených dat. Společnost připravila celkem dva cenové tarify, které se budou lišit základním objemovým limitem dat, po němž bude následovat FUP. První tarif vyjde na 150 korun měsíčně a uživatel bude moci v jeho rámci stáhnout 150 MB dat. Druhý tarif, Internet v Mobilu Plus, vyjde na 390 korun a jeho základní měsíční limit činí 500 MB. Po…

Již od této středy začne společnost Telefonica O2 nabízet přístup na Internet z mobilního telefonu za paušální poplatek bez dalších plateb za objem stažených dat.

Společnost připravila celkem dva cenové tarify, které se budou lišit základním objemovým limitem dat, po němž bude následovat FUP. První tarif vyjde na 150 korun měsíčně a uživatel bude moci v jeho rámci stáhnout 150 MB dat. Druhý tarif, Internet v Mobilu Plus, vyjde na 390 korun a jeho základní měsíční limit činí 500 MB. Po překročení datových klesne rychlost na 16 kbit/s.

V rámci pilotního provozu O2 pro službu doporučila celkem 15 typů mobilních telefonů, ta přitom podporuje HSDPA, UMTS i GPRS/EDGE. Samotnou službu lze využívat s libovolným paušálním hlasovým tarifem i s předplacenou kartou. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).