Hlavní navigace

Televize Nova má nový web

5. 12. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Nejsledovanější česká televizní stanice Nova po několika letech představila novou podobu své oficiální webové stránky. Design nyní koresponduje s podobou nedávno přepracovaného videoarchivu. Tmavé barvy nahradil nový světlý design. Web se změnil ovšem i obsahově. K novinkám patří zpravodajství, rozšířené videoreportáže, internetový magazín pro diváky a předělaný program zahrnující i konkurenční stanice. Redakce stránek připravuje také internetové služby, které by divákům přinesly další…

Nejsledovanější česká televizní stanice Nova po několika letech představila novou podobu své oficiální webové stránky. Design nyní koresponduje s podobou nedávno přepracovaného videoarchivu. Tmavé barvy nahradil nový světlý design.

Web se změnil ovšem i obsahově. K novinkám patří zpravodajství, rozšířené videoreportáže, internetový magazín pro diváky a předělaný program zahrnující i konkurenční stanice. Redakce stránek připravuje také internetové služby, které by divákům přinesly další interaktivní zábavu k jejich oblíbeným pořadům. O jejich spuštění budeme průběžně informovat, stojí v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).