Hlavní navigace

Testována nová podoba Slunečnice.cz s magazínem

19. 3. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Náš sesterský server Slunečnice.cz dostane brzy novou tvář. Pro zájemce je na adrese http://beta.slunecnice.cz připravena betaverze, na které se neustále pracuje. Nová podoba Slunečnice se nedotkne jen vzhledu. Přibude magazín s články a aktuální zpravodajství formou zpráviček. Již teď si můžete zalistovat třeba v blogu o Windows Vista. Vylepšeno bude i uživatelské hodnocení jednotlivých programů, k nimž budou moci uživatelé přidávat i vlastní recenze. Samozřejmostí bude také diskuzní fórum a k…

Náš sesterský server Slunečnice.cz dostane brzy novou tvář. Pro zájemce je na adrese http://beta.slu­necnice.cz připravena betaverze, na které se neustále pracuje.

Nová podoba Slunečnice se nedotkne jen vzhledu. Přibude magazín s články a aktuální zpravodajství formou zpráviček. Již teď si můžete zalistovat třeba v blogu o Windows Vista. Vylepšeno bude i uživatelské hodnocení jednotlivých programů, k nimž budou moci uživatelé přidávat i vlastní recenze. Samozřejmostí bude také diskuzní fórum a k vyhledávání přibude našeptávač.

Registrovaní uživatelé budou mít k dispozici historii stahovaných programů a oblíbené programy si budou moci přidat do interních záložek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).