Hlavní navigace

Thunderbird 7 je venku

30. 9. 2011
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Nová verze poštovního (a news) klienta Thunderbird je venku ve stabilní verzi. Tradičně přináší opravu problémů z minula, menší zlepšení rozhraní, drobné zásahy v adresáři. Řeší i řadu bezpečnostních problémů, viz Security Advisories for Thunderbird. Ke stažení zde – http://www.mozilla.org/en-GB/thunderbird/ – pokud už patříte mezi uživatele, můžete vyčkat na automatickou aktualizaci nebo uspíšit vše manuální volbou.

Nová verze poštovního (a news) klienta Thunderbird je venku ve stabilní verzi. Tradičně přináší opravu problémů z minula, menší zlepšení rozhraní, drobné zásahy v adresáři. Řeší i řadu bezpečnostních problémů, viz Security Advisories for Thunderbird.

Ke stažení zde – http://www.mo­zilla.org/en-GB/thunderbird/ – pokud už patříte mezi uživatele, můžete vyčkat na automatickou aktualizaci nebo uspíšit vše manuální volbou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).