Hlavní navigace

Názor k článku Tojecool pokračuje výhrůžkami žalobou od Souhlasící - I když si jsem jistý že uceleně zde...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 3. 2012 12:30

    Souhlasící (neregistrovaný)

    I když si jsem jistý že uceleně zde podobný program ještě nikdo neměl... co na váš názor říci? Je to prostě váš názor!

    Já osobně jsem nevolil už přes deset let, nebylo koho. Tentokrát, zmínění Svobodní, budou mít šanci dostat se do parlamentu a tak to po letech zase půjdu volit. Za pokus to stojí, i když podle mého také jejich činy zaostávají za slovy.
    Dobrý prorgram (některé body) mají i jiné strany. Hromada dobrých lidí je leckde. Teď je doba na zásadní změnu a ne na nic polovičatého. Je mi jasné že půjde v případě kohokoli o koalici, o to víc je potřeba nebabrat se, jako to dělala většina z vás (já jsem z toho důvodu nevolil) v minulosti, nějakými počty a mizernými doměnkami - prostě si vybrat filosofii, i takovou která nemá cenu na reálnou aplikaci a tu podpořit.

    Vzít do ruky brokovnici a mačetu a vyřídit si to s politiky, kteří mi kurví život, mám případně v úmyslu až propadnu totální beznaději, třeba proto, že už nebo nedokážu najít v systému skulinku jak tu alespoň trochu důstojně žít. Kdyby nás bylo podobně naštvaných dost už dnes, asi bych to neodkládal...

    Také si myslím, že ten okamžik je každý rok blíže. Nicméně myslím, že mne předejde pár jakž takž vitálních důchodců, které kolem sebe vídávám - ty vyloženě život netěší, občas mluví o sebevraždě občas o vraždění.

    Přemýšlejte o tom?! Ani nevíte jak je těžké se ve správný čas správně rozhodnout.

    Odbočil jsem záměrně, ale snad jsem jasně dal najevo že změna starny je minimální snaha o změnu. Co s vámi, když se osobně neangažujete, propadl jste totální skepsi že už ani nechcete nic nového zkoušet... ?! To je konstatování, ne názor, výzměch, diagnóza. Musíte se přes to prostě přenést, překonat to.
    Ti důchodci alespoň tiše doufají, a v myšlenkách si pohrávají s představou pomsty...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).