Hlavní navigace

Tomáš Vyskočil to zkouší znova. Po Edně připravuje Filmtoro

11. 8. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Filmový web bude v angličtině a odstartovat by měl na začátku října. Má to být něco mezi filmovým webem, informačním zdrojem o filmech, databází, sociálním médiem.

„Když jsem v roce 2006 prodával svůj první filmový web FILMPUB, tehdy do náručí portálu Atlas, říkal jsem si: "Už nikdy žádný filmový web!“," tvrdí Tomáš Vyskočil na svém blogu. Své předsevzetí ale porušil – a hned několikrát. Hlavně v případě seriálového webu Edna.cz.

„Na konci roku 2014 přišla nabídka od Mladé Fronty, jestli Ednu nechci prodat. Chvíli jsem se zamyslel, a pak si řekl – ale proč ne! První věc, kterou jsem po podpisu smlouvy o prodeji udělal? Zašel jsem si na kafe. A pak dal výpověď v H1. Po třech a půl letech práce v agentuře jsem byl pořádně obouchaný,“ píše Vyskočil na blogu

Tipy C

Nově chystaný projekt Filmtoro má být filmovou databází, ale zároveň i vyhledávačem filmů, které si lze legálně přehrát na internetu. Podle Vyskočila služba bude stát na filmových novinkách, uživatelských recenzích a videopůjčovně. 

Zatím služba běží v neveřejné betaverzi. Ostrý start je naplánovaný na 1. října. Vzhledem k anglické verzi má Vyskočil tentokrát globální ambice. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Po klasickém desetiletém novinářském kolečku (on-line, papír, televize) se vrátil zase na web a je mu dobře. Více na LinkedIn.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).