Hlavní navigace

Top 10 set-top-boxů a FAQ součástí regionální přílohy DigiZone.cz

4. 7. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
4. 7. 2007

Nová příloha Regiony na serveru DigiZone.cz se rozšířila o dva uživatelské texty. Článek Otázky a odpovědi přináší zejména nováčkům v problematice digitálního vysílání několik základních informací v atraktivní podobě rozhovoru. Čtenáři se tu dozví, jestli musí za příjem digitální televize platit, jak zprovoznit a naladit set-top-box nebo jestli mohou sledovat analogovou a digitální televizi najednou.

V textu Top 10 set-top-boxů se mohou inspirovat všichni ti, kteří uvažují o nákupu digitálního přijímače. Článek nabízí přehled deseti nejčtenějších recenzí set-top-boxů, které na DigiZone.cz vycházejí jako seriál už od října 2005, kdy se náš server představil veřejnosti. V přehledu si můžete prohlédnout i fotografie přijímačů spolu s jejich cenami. V článku nechybí také odkazy na několik zajímavých asistenčních textů.

Přílohu Regiony server DigiZone.cz nabídnul čtenářům u příležitosti startu zemského digitálního vysílání v Ústí nad Labem a naleznete ji na adrese regiony.digizo­ne.cz. Informace jsou tu připravené ale nejen pro diváky z Ústecka, ale i pro lidi z Domažlic, Ostravy, Brna, Prahy a okolí těchto měst. Všude tam dnes už digitální vysílání zemskou cestou funguje.

Tipy C

Každá oblast má v regionální příloze na vlastní stránku, kde se dozvíte, kdy tu došlo k zapnutí digitálního a na kdy je plánované vypnutí analogového vysílání. Nechybí tu přehled vysílaných stanic, detailní mapy pokrytí a další podrobnosti o digitalizaci v daném regionu. Specialitou jsou pak odkazy na články a aktuality, které se k vybrané oblasti vztahují.

Společně s rozšiřováním digitálního vysílání do dalších lokalit se bude samozřejmě rozrůstat i naše příloha Regiony. Důležité informace budou proto postupně dostupné pro všechny diváky, kteří budou moci naladit DVB-T. Čtenáři se mohou i do budoucna spolehnout, že dostanou informace o digitalizace šité na míru právě jejich regionu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor pracoval do ledna 2011 ve zpravodajství TV Z1. V redakci DigiZone.cz působil od startu v říjnu 2005 do dubna 2008 jako redaktor, pak i zástupce šéfredaktora.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).