Hlavní navigace

TorrentSpy už nebude hledat nelegální kopie

29. 6. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Oblíbené weby TorrentSpy a isoHunt už nebudou umožňovat vyhledávání nelegálních kopií kolujících ve výměnných sítích. Jejich vyhledávací služby budou vybavené filtrem, který to zajistí. Jde především o filmy a je to výsledek dlouhodobého tlaku MPAA. Už dříve americký soud nařídil správcům TorrentSpy monitoring aktivity jeho uživatelů a získané informace předávat organizaci MPAA. TorrentSpy měl proto být dokonce zablokován pro americké uživatele, už jsme o tom psali. Je otázkou, jestli si…

Oblíbené weby TorrentSpy a isoHunt už nebudou umožňovat vyhledávání nelegálních kopií kolujících ve výměnných sítích. Jejich vyhledávací služby budou vybavené filtrem, který to zajistí. Jde především o filmy a je to výsledek dlouhodobého tlaku MPAA. Už dříve americký soud nařídil správcům TorrentSpy monitoring aktivity jeho uživatelů a získané informace předávat organizaci MPAA. TorrentSpy měl proto být dokonce zablokován pro americké uživatele, už jsme o tom psali. Je otázkou, jestli si zmíněné stránky udrží svou popularitu i po zavedení filtrace. (BetaNews)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).