Hlavní navigace

Společnost Trend Micro představila produkty pro rok 2008

3. 10. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost Trend Micro představila novou produktovou řadu svých bezpečnostních programů pro příští rok. Dvě z nich jsou aktualizacemi existujících verzí z letošního roku a to Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware 2008 a Trend Micro Internet Security 2008. Novinkou pak je Trend Micro Internet Security Pro. Novinky pro rok 2008 přicházejí s nižší zátěží systému. Například spotřeba paměti prý klesla ve srovnání s loňskými resp letošními verzemi zhruba o polovinu. Vylepšeno bylo i uživatelské…

Společnost Trend Micro představila novou produktovou řadu svých bezpečnostních programů pro příští rok. Dvě z nich jsou aktualizacemi existujících verzí z letošního roku a to Trend Micro AntiVirus plus AntiSpyware 2008 a Trend Micro Internet Security 2008. Novinkou pak je Trend Micro Internet Security Pro. Novinky pro rok 2008 přicházejí s nižší zátěží systému. Například spotřeba paměti prý klesla ve srovnání s loňskými resp letošními verzemi zhruba o polovinu. Vylepšeno bylo i uživatelské rozhraní. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).