Hlavní navigace

Názor k článku Tři nejžhavější startupy tohoto týdne od Tom - Není to blbost. Zmíněný "vlivný uživatel sociální sítě"...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 5. 2012 4:28

    Tom (neregistrovaný)

    Není to blbost. Zmíněný "vlivný uživatel sociální sítě" může, ale nemusí takto propagovat službu/produkt. Z toho plyne celá logika. Člověk s mnoha folowery nebude doporučovat blbosti, ale bude propagovat pouze ty služby a produkty, které ho nadchly, věří jim, nestydí se za ně a myslí si, že by to jeho followery mohlo zajímat. Takový příspěvek na vás tedy nebude působit jako reklama, ale spíš zajímavost, dobrý tip na nákup a v takovém případě samozřejmě není důvod, abyste daného uživatele přestal sledovat a on na tom ještě může vydělat.

    To, čeho se bojíte, že tam budou lidi práskat kdejakou hovadinu, jen aby dostali zaplaceno se prostě dít nemůže, alespoň ne efektivně. Takový člověk by jednak nic nevydělal, protože by to nikoho neoslovilo a navíc by přišel o přátele/followery.

    Pokud se do toho systému někdo zapojí, bude si muset dávat pozor, co propaguje a tím se naskýtá prostor pouze pro propagaci kvalitních statků.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).