Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Týdenní revize: uspěje v Česku internetová televize? od Michal Krsek - Ceska televize dnes celodenne vysila program CT24. Na...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2007 9:22

    Michal Krsek
    Ceska televize dnes celodenne vysila program CT24. Na ostatnich programech bezi porady, na ktere nema distribucni prava pro Internet.

    Mimochodem dnesni system CT umoznuje nabizet do zahranici jiny a/nebo zpoplatneny obsah nez pro CR. Prenosy z Ligy mistu (http://www.fotbalzive.cz/ jsou prikladem.

    Mimochodem, pro tak maly region, jakym je CR, skutecne nema smysl prznit zive video P2P distribuci :-)
  • 5. 3. 2007 3:51

    Rostislav Hazucha (neregistrovaný)
    Nenašel by se někdo, kdo by napsal aplikaci pro P2PTV, která by uměla omezit distribuci jen na vybrané IP adresy tak, že by ji nemohli sledovat třeba lidé v zahraničí? Tím by se vyšlo vstříc požadavkům organizací starajících se o autorská práva. A Česká televize prý nemá peníze na utáhnutí streamování celodenního vysílání.

    Případně by mohla existovat druhá "černější" varianta, kdy by někdo televizi nastreamoval a mohli ji sledovat jenom jeho vybraní známí.


    Vznik takového programu by šlo podpořit dobrovolnými finančními příspěvky. Rád bych na to dal nějakou tu (tisíci)korunu.
    Čeští programátoři, ukažte se!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).