Hlavní navigace

U:fon představil nové hlasové i datové tarify

30. 7. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

U:fon k 3. srpnu zásadním způsobem „překope“ svou dosavadní nabídku tarifů včetně těch datových. U hlasových tarifů se poroučí tarify Za 300 a Za 300 2v1 a v nové nabídce jsou nahrazeny dražšími tarify tarify Za 350 a Za 400 Duo (netýká se samozřejmě dosavadních zákazníků, kteří rušené tarify již používají). K prvnímu zmíněnému U:fon přidává šedesát volných minut na volání do ostatních sítí. Každý zákazník by se měl především v dnešní době ptát, co za svůj paušál od svého mobilního operátora…

U:fon k 3. srpnu zásadním způsobem „překope“ svou dosavadní nabídku tarifů včetně těch datových. U hlasových tarifů se poroučí tarify Za 300 a Za 300 2v1 a v nové nabídce jsou nahrazeny dražšími tarify tarify Za 350 a Za 400 Duo (netýká se samozřejmě dosavadních zákazníků, kteří rušené tarify již používají). K prvnímu zmíněnému U:fon přidává šedesát volných minut na volání do ostatních sítí. Každý zákazník by se měl především v dnešní době ptát, co za svůj paušál od svého mobilního operátora dostává. Šedesát volných minut do všech sítí, volání a SMS v síti zdarma, po provolání volných minut cena hovorného jen 3,50 Kč a SMS jen za 1,19 Kč. To vše za 350 Kč měsíčně, říká Lukáš Antoš, marketingový ředitel U:fona. Novou nabídku tarifů vidíte v následující tabulce, klikněte si pro její zvětšení:

Tabulka

BRAND24

Mění se i datové tarify. Trh mobilního internetu se vyvíjí velice dynamicky. S poklesem cen notebooků vznikl zcela nový trh sekundárního připojení k internetu, podpořený rozmachem sociálních sítí jako Facebook, Twitter, ICQ, Skype apod. Je pochopitelné, že nároky na podobnou službu jsou odlišné. Zákazníci za druhé připojení nechtějí platit stejné peníze jako za připojení primární, říká Lukáš Antoš. Pro nové zákazníky má U:fon od 3. srpna kvarteto nových tarifů 3G mobilní internet. Novou nabídku tarifů opět vidíte v následující tabulce, klikněte si pro její zvětšení:

Tabulka

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).