Hlavní navigace

U:fon představil novou podobu svých webových stránek

15. 10. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Mobilní operátor U:fon uvedl do provozu inovovanou verzi svých webových stránek na ufon.cz. Novou tvář stránek jsme vytvářeli s ohledem na pohodlí našich zákazníků. Chtěli jsme, aby přinesly zákazníkům U:fona snadnou orientaci a intuitivní vyhledání požadovaných informací, tvrdí Lukáš Antoš, marketingový ředitel U:fona. Na první pohled je nepřehlédnutelný nový design, který je bližší duchu stránek ostatních mobilních operátorů. Nicméně například bílé písmo na světle zeleném pozadí tlačítek v…

Mobilní operátor U:fon uvedl do provozu inovovanou verzi svých webových stránek na ufon.cz. Novou tvář stránek jsme vytvářeli s ohledem na pohodlí našich zákazníků. Chtěli jsme, aby přinesly zákazníkům U:fona snadnou orientaci a intuitivní vyhledání požadovaných informací, tvrdí Lukáš Antoš, marketingový ředitel U:fona. Na první pohled je nepřehlédnutelný nový design, který je bližší duchu stránek ostatních mobilních operátorů. Nicméně například bílé písmo na světle zeleném pozadí tlačítek v hlavním navigačním menu se nejeví jako zrovna dobrý nápad.

K novým prvkům na webu U:fona, který se mimochodem nedávno stal členem Asociace provozovatelů veřejných telekomunikačních sítí (APVTS), patří také automatické ověření dostupnosti objednávaných služeb dle aktuálního pokrytí přímo v objednávkovém formuláři. Web je také více propojen se samoobsluhou. Díky přímému propojení standardních informací a samoobslužné zóny má zákazník možnost dostat se okamžitě ke kontrole svých služeb prostřednictvím pouhých dvou kliknutí tvrdí se v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).