Hlavní navigace

U:fon přišel s modelem předplaceného připojení k Internetu

5. 11. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Telekomunikační poskytovatel U:fon dnes představil svou vánoční nabídku, ve které je k vidění i nová služba pro připojení k Internetu na bázi předplacené karty. Zákazníci si mohou zakoupit USB modem za 1890 korun bez smlouvy a závazku. V ceně je kredit ve výši 300 korun pro využívání připojení k Internetu, který bude možné dobíjet online. Do konce letošního roku je surfování v rámci promo nabídky zdarma. Od ledna pak bude zákazníkovi z kreditu odečteno paušálních 30 korun za každý kalendářní…

Telekomunikační poskytovatel U:fon dnes představil svou vánoční nabídku, ve které je k vidění i nová služba pro připojení k Internetu na bázi předplacené karty. Zákazníci si mohou zakoupit USB modem za 1890 korun bez smlouvy a závazku. V ceně je kredit ve výši 300 korun pro využívání připojení k Internetu, který bude možné dobíjet online. Do konce letošního roku je surfování v rámci promo nabídky zdarma. Od ledna pak bude zákazníkovi z kreditu odečteno paušálních 30 korun za každý kalendářní den, kdy se připojí k Internetu. Služba bude k dispozici od 16. listopadu 2009. V době krize ještě více než kdy jindy chtějí mít zákazníci své výdaje pod kontrolou, vysvětluje zavedení nové služby Jana Studničková, nově jmenovaná marketingová ředitelka U:fona.

Už od 9. listopadu je pak v rámci vánoční nabídky možné objednat službu Za 400 Duo za trvale poloviční cenu měsíčního paušálu. Zákazníci, kteří si tedy od U:fona pořídí dva mobily na jednu smlouvu namísto běžných 400 korun měsíčně, budou jako paušál platit jen 200 korun. Noví zákazníci, kteří si objednají U:fonovu „pevnou linku“ s paušálem ve výši 300 korun, si v rámci akce mohou také za korunu koupit dotovaný mobilní telefon s tarifem Za sto, ovšem bez paušální platby – platit budou jen paušál za pevnou linku a samozřejmě provolanou sumu. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).