Hlavní navigace

U:fon rozšířil pokrytí své vlastní CDMA sítě na další města

18. 6. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Alternativní telekomunikační operátor U:fon rozšířil pokrytí své sítě. Podle mapky na jeho webu má být nyní nově pokryta Plzeň spolu s dalšími městy jako je Jihlava, Brno, Olomouc, Ostrava či Ústí nad Labem. Podle barevného zvýraznění na dotyčné mapce je v těchto oblastech zaručeno dostatečné venkovní pokrytí s tím, že pokrytí vnitřní není garantováno. To ovšem není vůbec dobrá zpráva, protože U:fon k některým svým datovým tarifům dodává modem v podobě stolního telefonního aparátu…

Alternativní telekomunikační operátor U:fon rozšířil pokrytí své sítě. Podle mapky na jeho webu má být nyní nově pokryta Plzeň spolu s dalšími městy jako je Jihlava, Brno, Olomouc, Ostrava či Ústí nad Labem. Podle barevného zvýraznění na dotyčné mapce je v těchto oblastech zaručeno dostatečné venkovní pokrytí s tím, že pokrytí vnitřní není garantováno. To ovšem není vůbec dobrá zpráva, protože U:fon k některým svým datovým tarifům dodává modem v podobě stolního telefonního aparátu nezanedbatelných rozměrů. O U:fonovi a jeho prozatimních službách naleznete více informací v článku U:fon má novou síť, ale zastaralé modemy. (upozornil Jan Ploška, děkujeme)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).