Hlavní navigace

U:fon spustil bazar a chlubí se spolupráci s Vodafonem

22. 9. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

U:fon v rámci svého e-shopu otevřel bazar, kde prodává použitý hardware za výrazně nižší ceny. Je to zajímavá volba pro ty zákazníky, kteří chtějí stlačit pořizovací náklady na minimum. Nyní máte možnost si pořídit za velmi příjemné ceny (například WiFi router od jedné koruny) přístroje, které většinou sloužily k testování, takže jejich opotřebení je minimální, uvádí operátor v zářijovém newsletteru pro své zákazníky. Na bazarové zboží je poskytována záruka v délce šesti měsíců. Nejnižší ceny…

U:fon v rámci svého e-shopu otevřel bazar, kde prodává použitý hardware za výrazně nižší ceny. Je to zajímavá volba pro ty zákazníky, kteří chtějí stlačit pořizovací náklady na minimum. Nyní máte možnost si pořídit za velmi příjemné ceny (například WiFi router od jedné koruny) přístroje, které většinou sloužily k testování, takže jejich opotřebení je minimální, uvádí operátor v zářijovém newsletteru pro své zákazníky. Na bazarové zboží je poskytována záruka v délce šesti měsíců. Nejnižší ceny jsou vázané na podpis smlouvy, ale zboží lze odebírat i bez objednání jakékoliv nové služby.

U:fon si v zářijovém newsletteru také trochu čechrá peří, když se zmiňuje o spolupráci s Vodafonem. Reaguje na skepsi, která se objevila v některých komentářích v tisku, když U:fon otevřel svou síť pro virtuální operátory. Věřím, že naše další partnerství – tentokrát se společností Vodafone – všechny pochybovače přesvědčí napsala Jana Studničková, marketingová a obchodní ředitelka U:fona. Přes jeho CDMA síť bude brzy své zákazníky připojovat Vodafone – díky hybridním modemům. Nabídka má být představena ještě tento měsíc.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).