Hlavní navigace

UPC chystá na víkend údržbu, mohou přijít výpadky

12. 6. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Kabelový operátor UPC oznámil, že od zítřejšího večera tj. od pátku 13. června od 21:00 až do pondělí 16. června do 8:00 bude provádět údržbu a rekonfiguraci svých serverů. Jde prý o dlouhodobě plánovanou akci a během ní nebude možné provádět změny nastavení e-mailových účtů, změnit zařízení připojené prostřednictvím pevné IP adresy a provádět jakékoliv manipulace se SmartGuard klíči. Uživatelé se mají připravit na to, že může docházet ke krátkodobým výpadkům nebo kompletní nedostupnosti e…

Kabelový operátor UPC oznámil, že od zítřejšího večera tj. od pátku 13. června od 21:00 až do pondělí 16. června do 8:00 bude provádět údržbu a rekonfiguraci svých serverů. Jde prý o dlouhodobě plánovanou akci a během ní nebude možné provádět změny nastavení e-mailových účtů, změnit zařízení připojené prostřednictvím pevné IP adresy a provádět jakékoliv manipulace se SmartGuard klíči. Uživatelé se mají připravit na to, že může docházet ke krátkodobým výpadkům nebo kompletní nedostupnosti e-mailových schránek pomocí protokolu POP3 či IMAP. V případě nastavení zabezpečení SSL může být uživatel vyzván k potvrzení nového bezpečnostního certifikátu. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).