Hlavní navigace

V Česku ženy na Internetu dotahují muže

20. 2. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

České ženy v čase stráveném na Internetu dohání české muže. V prosinci 2006 ženy trávily na Internetu o 46 minut méně než muži, ale v prosinci 2007 podle měření projektu NetMonitor ženy za muži zaostávaly o pouhé dvě minuty. Nárůst času stráveného online byl u žen v meziročním srovnání o 22 minut vyšší než u mužů. Ti jsou naopak častějšími uživateli Internetu, co se týče početnosti, protože 54 procent všech prosincových uživatelů Internetu byli muži. Celou čtvrtinu uživatelů tvořili mladí lidé…

České ženy v čase stráveném na Internetu dohání české muže. V prosinci 2006 ženy trávily na Internetu o 46 minut méně než muži, ale v prosinci 2007 podle měření projektu NetMonitor ženy za muži zaostávaly o pouhé dvě minuty. Nárůst času stráveného online byl u žen v meziročním srovnání o 22 minut vyšší než u mužů. Ti jsou naopak častějšími uživateli Internetu, co se týče početnosti, protože 54 procent všech prosincových uživatelů Internetu byli muži. Celou čtvrtinu uživatelů tvořili mladí lidé ve věku od 20 do 29 let. (Finanční noviny)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).