Hlavní navigace

V MSIE 8 Beta 1 nefungují některé služby Microsoftu

10. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Ukazuje se, že instalovat Internet Explorer 8 Beta 1 pro každodenní použití nemusí být nejlepší nápad. Testovací verze nového prohlížeče z dílny Microsoftu má problémy i s jeho vlastními službami. Nefunguje například přístup k Windows Live Hotmailu a dokonce ani k Windows Update (screenshot), což může být pro uživatele Windows XP problém, protože pak jsou odkázáni výhradně na službu Automatická aktualizace. Ještě štěstí, že betaverzi Internet Exploreru 8 lze ze systému celkem snadno…

Ukazuje se, že instalovat Internet Explorer 8 Beta 1 pro každodenní použití nemusí být nejlepší nápad. Testovací verze nového prohlížeče z dílny Microsoftu má problémy i s jeho vlastními službami. Nefunguje například přístup k Windows Live Hotmailu a dokonce ani k Windows Update (screenshot), což může být pro uživatele Windows XP problém, protože pak jsou odkázáni výhradně na službu Automatická aktualizace. Ještě štěstí, že betaverzi Internet Exploreru 8 lze ze systému celkem snadno odinstalovat. Abyste se podobným problémům vyhnuli, raději zvolte instalaci Internet Exploreru 8 na Virtual PC. Přece jen je to pořád testovací verze, takže problémy se dají očekávat. (ComputerWorld­.com)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).