Hlavní navigace

Názor k článku V připojování domácností vede Wi-Fi, tvrdí ČSÚ od Bennie _ - Také bych rozmach wifi přičítal spíš neznalosti respondentů. Moje...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 11. 2011 8:53

    Bennie _

    Také bych rozmach wifi přičítal spíš neznalosti respondentů.

    Moje matka by na 99% také zaškrtla, že se připojuje k internetu přes wifi, protože do jejího notebooku žádný kabel nevede... samozřejmě relativně těžko se jí vysvětluje, že má v bytě schovanou krabičku s anténkou a ve skutečnosti její data dál jedou po kabelu... ona se opravdu do internetu připojuje přes wifi :)) Vždyť i její notebook jí to takto tvrdí...

    Pak se vkrádá lehce filosofická otázka... kde je hranice internetu, tj. které připojení, který článek na té lince kam se počítá... mám brát za směrodatné místo kde data opouští můj byt? nebo kancelářský komplex?

    Ad mobilní internet, dneska ho má aktivovaný v mobilu skoro každý, takže tam bych viděl ten nárůst, zejména u služebních telefonů už je to standard za malý peníz.

    Když se zeptáte mne, čím se moje domácnost připojuje, tak vám odpovím kabelem, wifi, mobilním internetem u 2 mobilních operátorů... to jsem tedy započítán ve statistice kolikrát? 3-4x?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).