Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Video on Demand - když chcete film a ne procházku do půjčovny od Error - No nevím jak to uspěje. I kdyby byly...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 26. 2. 2003 6:11

    Error (neregistrovaný)
    No nevím jak to uspěje. I kdyby byly k dispozici rychlé linky (řádově Mbps), tak kdo jednou naistaloval nějakého P2P klienta, tak asi nebude vyhazovat peníze za staré filmy v půjčovně. Kdo má pevnou lajnu a položil do machiny třeba KaZaA, tak většinou i na stávajích rychostech lze do dvou dnů získat 2CD nejnovějších filmů (007-Die Another Day - jiný mne teď nenapadá) a pod. v kvalitním DVD ripu, který je určitě řádově lepší než kvalita VHS a skoro bych (vyjma kostek v černé (avšak to prý nejnovější kodeky umí už při ripu odstranit) tuto kvalitu rovnal DVD.

    Jinak článek jsem nečetl. Myslím, že vzhedem k podstatě informace je článek zbytečně dlouhý a málo kdo je zvědav na nějaké nekonečné přežvykování stále stejného z různých stran. Navíc takové půjčovny jsou u nás zatím utopií (a dlouho zůstane) a až budou rychlé lajny, tak bude zase vše jinak. Snad mi neuniklo nic podstatného.
  • 18. 5. 2004 14:45

    radek (neregistrovaný)
    no ja bych to videl takhle (u kabelovky): zadny pausal, jen tak cca40kc za film, proste si vyberu film jaky chcu, urcim si kdy me ho streamove (v kvalite blizke DVD) pusti po nejakym volnym kanale, ktery by byl jen na VOD. Jestli si ho nahraju na VHS/PC... je uz moje vec, stejne jako u normalniho filmu na HBO.
    Kabelovka by tak fungovala jako pujcovna, tam taky neplatite zadny mesicni vypalny.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).