Hlavní navigace

Videozpravodajství z regionů na novém webu RTA

8. 1. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Regionální televizní agentura (RTA) v rámci nové verze svých webových stránek nabízí videoarchiv regionálních zpravodajských relací. Stávající forma stránek je první nedokonalou verzí, která ale umožňuje shlédnout zpravodajství jednotlivých regionů, upozorňuje majitel RTA Jaroslav Berka. Uživatelům Internetu RTA nabízí pět z dvanácti celkových verzí zpravodajského pořadu Minuty regionu. Jde o zpravodajství z Ostravy, Zlína, Východních Čech, Jižních Čech a Jižní Moravy. Na dalších sedm verzí…

Regionální televizní agentura (RTA) v rámci nové verze svých webových stránek nabízí videoarchiv regionálních zpravodajských relací. Stávající forma stránek je první nedokonalou verzí, která ale umožňuje shlédnout zpravodajství jednotlivých regionů, upozorňuje majitel RTA Jaroslav Berka. Uživatelům Internetu RTA nabízí pět z dvanácti celkových verzí zpravodajského pořadu Minuty regionu. Jde o zpravodajství z Ostravy, Zlína, Východních Čech, Jižních Čech a Jižní Moravy. Na dalších sedm verzí nemá RTA potřebná práva. (DigiZone.cz)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).