Hlavní navigace

Názor k článku Vltava má potíže s doručováním zásilek od Marek Antoš - V téhle věci se už asi neshodneme a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 7. 2000 20:31

    Marek Antoš (neregistrovaný)
    V téhle věci se už asi neshodneme a diskutovat o ní stále dokola tedy nemá smysl. Rád bych doplnil jedinou poznámku: "akci serverů", o které píšeš, jsem osobně nezorganizoval a nemohu to tedy připouštět ani v příspěvku, na který reaguješ, ani nikdy předtím, ba ani v budoucnu, lhostejno zda veřejně či v ústraní.

    Nikdy jsem se netajil tím, že jsem možná sehral úlohu jakéhosi mediátoru, ale s "akcí" mne pojí pouze podpis pod společným prohlášením, ke kterému jsem svolil na základě toho, že mi bylo přečteno po telefonu - organizace i jeho formulace toho prohlášení šla zcela mimo mne, nedal jsem k ní ani žádný podnět. Nepochybně by to mohli potvrdit ti, kteří to prohlášení psali a dávali dohromady další podpisy.

    Později jsem dokonce, pokud si vzpomínáš, dal veřejně najevo částečný nesouhlas s jeho konkrétní podobou, aniž bych se samozřejmě snažil zbavit odpovědnosti za jeho podepsání.

    Pokud jsi ten mylný dojem o mém podílu na organizaci nabyl z nějaké nešťastné formulace v mém předchozím příspěvku, omlouvám se.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).