Hlavní navigace

Vodafone rozšířil nabídku o vlastní desetipalcový tablet

4. 1. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

V nabídce českého Vodafonu se dnes objevil desetipalcový tablet s názvem Vodafone Smart Tab 10. Tablet je vybaven dvoujádrovým procesorem Qualcomm 1.2Ghz a operačním systémem Android 3.2 Honeycomb. Disponuje interní pamětí 16GB a baterií o kapacitě 6800 mAh. Výrobcem tabletu, stejně jako menší sedmipalcové verze, kterou Vodafone zařadil do nabídky před Vánoci je čínská firma ZTE. Standardní cena tabletu s úhlopříčkou deset palců je 8 977 Kč. K dostání bude od poloviny příštího týdne ve…

V nabídce českého Vodafonu se dnes objevil desetipalcový tablet s názvem Vodafone Smart Tab 10. Tablet je vybaven dvoujádrovým procesorem Qualcomm 1.2Ghz a operačním systémem Android 3.2 Honeycomb. Disponuje interní pamětí 16GB a baterií o kapacitě 6800 mAh.

Výrobcem tabletu, stejně jako menší sedmipalcové verze, kterou Vodafone zařadil do nabídky před Vánoci je čínská firma ZTE. Standardní cena tabletu s úhlopříčkou deset palců je 8 977 Kč. K dostání bude od poloviny příštího týdne ve vybraných prodejnách s rozšířenou nabídkou.

Zdroj: tisková zpráva

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).