Hlavní navigace

Vyplatí se dnes zakoupit Windows Phone?

11. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Jestliže vám nebude vadit, že do konce roku zastará… Alespoň na tu možnost upozorňuje IntoMobile v souvislosti s dnešním ohlášením modelu Samsung Omnia M. IntoMobile se pozastavuje nad tím, že Omnia M má právě 384 MB RAM, což nestačí na plnou verzi Windows Phone 7.5, ale zas je to poněkud hodně na ořezanou verzi Windows Phone 7.5.

Jestliže vám nebude vadit, že do konce roku zastará… Alespoň na tu možnost upozorňuje IntoMobile v souvislosti s dnešním ohlášením modelu Samsung Omnia M.

IntoMobile se pozastavuje nad tím, že Omnia M má právě 384 MB RAM, což nestačí na plnou verzi Windows Phone 7.5, ale zas je to poněkud hodně na ořezanou verzi Windows Phone 7.5.

Především se však očekává, že příští měsíc bude vývojářům představen systém Windows Phone 8 („Apollo“). Podle IntoMobile se neoficiálně proslýchá, že současné telefony na něj nepůjde povýšit. A zatímco ve Windows Phone 8 půjde spustit aplikace pro 7.5, je pravděpodobné, že možnosti Apolla budou moci vývojáři naplno využít jen skrze nové frameworky pro Apollo; tak napsané aplikace pak tedy nebudou podporovat Windows Phone 7.5.

IntoMobile soudí, že Samsung ohlásil Omnii M prostě jen proto, aby odlákal trochu zákazníků Nokii a jejím modelům Lumia 610 a 710.

Zdroj: IntoMobile

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).