Hlavní navigace

Vyšel Service Pack 1 pro Visual Studio 2005

20. 12. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Microsoft uvolnil Service Pack 1 pro Visual Studio 2005 přinášející zhruba sedm desítek různých oprav a vylepšení. K nim patří i podpora nových procesorů Core 2 Duo, platformy Windows Embedded 6.0 a možnost integrace s novým Excelem 2007. Service Pack 1 je samozřejmě zdarma. K instalaci je potřeba Microsoft Windows Installer 3.1 nebo novější. Oficiální podpora je poskytována skrze Microsoft Connect. Podporu uživatelské komunity lze hledat na fóru MSDN.

Microsoft uvolnil Service Pack 1 pro Visual Studio 2005 přinášející zhruba sedm desítek různých oprav a vylepšení. K nim patří i podpora nových procesorů Core 2 Duo, platformy Windows Embedded 6.0 a možnost integrace s novým Excelem 2007.

Service Pack 1 je samozřejmě zdarma. K instalaci je potřeba Microsoft Windows Installer 3.1 nebo novější. Oficiální podpora je poskytována skrze Microsoft Connect. Podporu uživatelské komunity lze hledat na fóru MSDN.

Service Pack 1 optimalizovaný pro Windows Vista je zatím ve stádiu betaverze. V okamžiku maloobochního prodeje Windows Vista má být už k dispozici ostrá verze.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).